De goedkoopste boxsprings bij boxspring-aanbieding.eu

complete boxspring

Een complete boxspring

Als u toe bent aan een nieuw bed, dan zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Zo moet u een ledikant apart van de matrassen kopen. Sinds vijftien jaar is een nieuw soort bed op de markt gekomen en koop je vaak compleet. De complete boxspring. Een complete boxspring ziet er anders uit dan een standaard ledikant met matrassen. Bij een complete boxspring zijn de matrassen bijpassend bij de ledikant. De ledikant van een boxspring is vaak geveerd en bekleed in een bepaald, vaak kunstleder of stoffen, materiaal in een bepaalde kleur. De matrassen beschikken dan ook over dezelfde bekleding als de ledikant.

Een complete boxspring kopen bij Boxspring-aanbieding.eu

Bij boxspring-aanbieding bieden we alle modellen als complete boxspring aan. Zo ontvangt u bij het kopen van een tweepersoons complete boxspring 160×200 twee onderboxen, één of twee matras(sen), een hoofdbord, matrastopper en pootjes. Een standaard complete boxspring van boxspring-aanbieding is eenvoudig en makkelijk te monteren. Uw ontvangt elk onderdeel in een pakket. Na het uitpakken dient u de pootjes aan de boxsprings handmatig (zonder gereedschap) te draaien. Vervolgens zet u de twee onderboxen naast elkaar. Aan de onderboxen van de complete boxspring zit al een bevestigingssysteem, net als bij het hoofdbord. Deze kunt u dan makkelijk aan de onderboxen schuiven. Zo is de complete boxspring al gemonteerd en hoeft u alleen nog maar de matrassen en topper erop te leggen. Verder bieden wij ook mooie bijpassende boxspring accessoires aan, waaronder:

  • Hocker
  • Hocker met schapje
  • Beddenbank
  • Dekbedden
  • Hoofdkussens
  • Lakens/dekbedovertrekken

Hoge kwaliteit voor de laagste prijs

Bij boxspring-aanbieiding.eu koopt u al een tweepersoons boxspring (boxspring 140×200) voor slechts €269,-. Wij begrijpen dat u bij zo’n hoge boxspring aanbieding gaat twijfelen aan de kwaliteit, echter hoeft goedkoop niet altijd duurkoop te zijn. Wij hebben de fabriek in eigen beheer, zo houden wij toezicht op de kwaliteit en stellen daar hoge eisen aan. Ook hebben we doordat we rechtstreeks uit de fabriek leveren geen last van prijsverhogende tussenleveranciers. Wilt u meer informatie over onze boxspring outlet? Neem dan rustig contact op met onze klantenservice