De goedkoopste boxsprings bij boxspring-aanbieding.eu

Boxspring aanbieding

Bekijk producten

Complete boxspring

Complete boxspring

Opzoek naar een complete boxspring? Bekijk dan eens het asssortiment van boxpsring-aanbieding.eu. Hierop vindt u verschillende complete boxsprings voor een lage prijs. Alle boxsprings bij ons zijn in de aanbieding, waardoor u geld over houdt en gegarandeerd de laagste prijs heeft.

Wat is een complete boxspring

Een complete boxspring heeft u al vanaf ongeveer €330,-. Maar wat zijn nu de onderdelen van een boxspring?

 • Boxspring poten: Iedere boxspring heeft poten nodig, zodat deze geplaatst kan worden. Daarnaast zorgen de poten er ook voor dat een complete boxspring kan ventileren van onderen.
 • Onderboxen: De onderboxen zijn vaak wat harder, maar zorgen er wel voor dat uw een comfortabele complete boxspring krijgt. Doordat de onderboxen hard zijn creëren zij de juiste ondergrond voor een toppers.
 • Pocketmatrassen: De pocketmatrassen of bonellmatrassen zorgen voor de echte ondersteuning die u nodig heeft. De onderboxen zijn voornamelijk bedoeld om uw bed hoger te maken en zodat de matrassen en toppers op elkaar blijven liggen. Bij ons vindt u verschillende formaten vanaf 140 x 200!.
 • Toppers: De toppers geven een softe touch aan uw complete boxspring. De toppers kunnen zowel in een 1 persoons als een 2 persoons variant worden gekocht. Een tip is om de pocktermatrassen door middel van een rubbere mat meer grip te geven. Want het kan soms zo zijn dat de toppers van de onderboxen glijden of scheef gaan liggen.
 • hoofdbord: Om uw boxspring compleet te maken, wordt er bij uw complete boxspring een gestoffeerd hoofdbord meegeleverd. Dit zorgt ervoor dat u een luxe uitstraling krijgt, maar nog belangrijker, houdt het uw kussen tegen. Hierdoor kan uw kussen snachts niet meer eraf vallen.

  Een complete boxspring bij Boxspring-aanbieding.eu

  Koop nu snel uw complete boxspring op boxspring-aanbieding.eu voordat de aanbieding voorbij is of de boxspring bed is uitverkocht. Door de verschillende onderdelen zorgen wij ervoor dat uw een geweldige slaapervaring krijgt en uw slaapkamer er chique uit komt te zien. Een complete boxspring koopt u snel en gemakkelijk op boxspring-aanbieding.eu.

  Als u eenmaal uw complete boxspring hebt uitgekozen, krijgt u uw bed binnen 4 weken thuisbezorgd. Tevens staan zijn wij te bereiken via de telefoon en zullen wij u deskundig helpen met uw keuze en uw vragen. Koop dus snel uw boxspring aanbieding op boxspring-aanbieding.eu!

Meest verkochte boxspring

Overige bed producten

Boxspring merken

 • Bestboxspring