De goedkoopste boxsprings bij boxspring-aanbieding.eu

Pocketveer matras

Pocketveer matras

Er zijn verschillende soorten matrassen dat u kunt kiezen bij het kopen van een boxspring. Zo heeft u onder andere het pocketveer matras en het bonellveer matras. Dit zijn de meest gangbare matrassoorten bij het kopen van een boxspring, maar wat is het verschil hiertussen? Een pocketveer matras staat bekend om zijn hoge conform. Voor mensen met lage rugklachten is dit een perfecte optie. Pocketveer matras houdt in dat in een matras velen veren zitten die verpakt zitten in zakjes. Aangezien de veren in een pocketveer matras apart van elkaar verpakt zitten kunnen deze afzonderlijk van elkaar functioneren. Beide kanten van de veren zijn bedekt met schuim, dit kan koudschuim, latex, traagschuim of polyether zijn.

Verschil tussen pocketveer matras en bonellveer matras

Aan het begin van het boxspring tijdperk beschikten alle boxsprings over bonellvering matrassen in plaats van een pocketvering matras. Dit type matras wordt ook nog veel verkocht. In plaats van het pocketveer matras zijn in het bonellveer matras de veren aan elkaar gekoppeld. Dit zorgt voor een meer wiegend effect dan bij het pocketveer matras. Onder andere ex waterbed-slapers zullen dit kunnen waarderen. Verder ventileert dit matras ook uitstekend en is het net zoals het pocketveer matras sterk. Het is relatief voordeliger als een pocketveermatras, maar ook kwalitatief uitstekend. Bij de volgende boxsprings kunt u in onze boxspring outlet deze twee typen matrassen bestellen:

De opmars van het pocketveer matras

Bij het kopen van een boxspring bed wordt de keuze voor een pocketveer matras steeds populairder. Het liggen op een pocketveer matras voelt steviger aan dan op een bonellveer matras. Dit komt doordat bij dit matras de veren apart verpakt zitten en bij bonellvering niet. Allebei de matrassen zijn perfect te combineren bij een complete boxspring. Ook kunt u bij het kopen van een goedkope boxspring ook verschillende mooie boxspring accessoires kopen, zoals bijpassende hockers of een bijpassende beddenbank. Zo ziet uw slaapkamer er nog strakker uit! Kijk snel op Boxspring-aanbieding.eu!